To je to što me zanima!

Htjeli ili ne: U vaš Messneger uskoro bi mogle stići reklame

Više od 800 milijuna koristi Facebookov Messenger, a kompanija sada planira to iskoristiti kao novo veliko područje na kojem bi mogli korisnicima prikazivati oglase
Vidi originalni članak

Facebook želi zarađivati na svemu što nude korisnicima, a kako se čini sljedeći velik izvor prihoda mogao bi im biti Messenger. Naime, TechCrunch navodi kako se iz dokumenta koji su dobili, vidi da će unutar aplikacije za slanje poruka tijekom proljeća lansirati i oglase. 

Naime, prema planu tvrtke će moći slati oglase ljudima koji su ranije već započeli razgovor s njima. A, kako bi se pripremili za tu zaradu, iz Facebooka su preporučili komapnijama da već sada pokrenu razgovore s fanovima kako bi im kasnije mogli slati oglase. 

To znači barem da oglasi neće biti slučajni, ali ne i nužno da neće biti naporni. Ako ćete razgovarati s nekom tvrtkom oko proizvoda koji ste kupili, oni će vam kasnije moći slati oglase za druge proizvode koji bi vam se mogli svidjeti. 

Naravno, treba računati i na mogućnost da će testiranja oglasa u Messengeru imati previše negativnih reakcija i da će ovakav plan odbaciti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Judita👥 21.02.2016.

    nemam.)

  • orim1501 20.02.2016.

    pa i na 24 sata su stalno reklame

  • iPhonchek 20.02.2016.

    U njemackoj sam, youtube bez AdBlockera je nemoguce gledat, s toga navedeni AdBlocker to rijesava, na mobitelu imam se isto AdBlock koji blokira na mobitelu youtube, stranice itd reklame iritiantne, i da dodje na messanger, vjerujem da bi izazavala previse negativnih reakcija a i ostali bi prilagodini spomenutu aplikaciju da sprijecava te gluposti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare