To je to što me zanima!

Huawei Honor 7i ima rotirajuću kameru, a ovako su je testirali

Ne zna se kad bi ovaj telefon mogli vidjeti u Europi, ali u svakom slučaju dolazi s kamerom koja može izdržati velika opterećenja, ali i solidnim karakteristikama
Vidi originalni članak

U nizu proizvođača koji su najavili svoje telefone uoči IFA-e koja sljedeći tjedan počinje u Berlinu, našao se i Huawei sa svojim Honorom 7i , telefonom s prilično izdržljivom rotirajućom kamerom te senzorom otiska prsta koji se nalazi na bočnom dijelu telefona.

Nije baš uobičajeno vidjeti ovakvu kameru, no Oppo je još 2013. godine na svom N1 imao slično rješenje. U ovom slučaju, kamera s f/2.0 blendom i 28mm lećom snimat će fotografije od 13 megapiksela. Kao što smo vidjeli razne testove izdržljivosti telefona i njihovih dijelova, Huawei je također odlučio biti nešto kreativniji. Tako možemo vidjeti da je mehanizam za okretanje kamere izdržljiv, ali i čvrst.

Što se ostalih karakteristika tiče, uređaj dolazi s ekranom dijagonale 5,2 inča i 1080p rezolucijom. Pogoni ga nešto slabiji Snapdragon 616 procesor s osam jezgri. Verzija sa 16 GB memorije imat će 2 GB RAM-a, dok će 1 GB više imati model s 32 GB interne memorije. Navodi se kako je kapacitet baterije 3100 mAh, a cijene u Kini su oko 250 i 300 dolara, ovisno o verziji.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Josip Jaković 25.08.2015.

    iphonchek malo si proguglaj pa ces vidjeti da huawei proizvodi jako puno dijelova za iphone i samsung

  • vox ratione 25.08.2015.

    znao sam da su azijati mali, ali 40 kg?? :o

  • Ljuke Nebohodach 24.08.2015.

    Huawei odlican, imam low end mobitel tog proizvodjaca i odlican je ako tek ulazite u svijet smartphonea, ne trebate fensi dodatke i ne patite na marke i statusne simbole.

Komentiraj...
Vidi sve komentare