To je to što me zanima!

I dalje najimpresivniji pick-up: Amarok dobio novi V6 motor

Amarok je umjesto dosadašnjeg 2.0 TDI motora dobio novi 3-litreni V6, a redizajn je zahvatio prednji i stražnji kraj dok je unutrašnjost potpuno promijenjena i ne nalikuje na prethodnika
Vidi originalni članak

Volkswagen je predstavio poboljšanu izvedbu Amaroka, najimpresivnijeg pick-upa kojeg se može kupiti na europskom tržištu.

Potpuno u suprotnosti s downsizeing trendovima Amarok je umjesto dosadašnjeg 2.0 TDI motora dobio novi 3-litreni V6 koji u svojoj najsnažnijoj izvedbi razvija čak 224 KS. Njegove ostale izvedbe imaju 163 i 204 KS. Najsnažniji model je ujedno i najbrži pick-up na tržištu. Može pojuriti čak 193 km/h.

U ponudi je i 8-stupanjski automatski mjenjač. Automobil je redizajnom dobio i blage promjene na prednjem i stražnjem dijelu. Za razliku od vanjskog dizajna, unutrašnjost je potpuno promijenjena i Amarok ovdje ne nalikuje na prethodnika. Tu su i novi naplatci od 20”, sjedala, multimedijski sustavi i sustavi za pomoć u vožnji. Amarok na hrvatsko tržište dolazi na jesen, a cijene se još ne znaju.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Davor Miklauzic 23.06.2016.

    Toyota Hilux i amen susjed ima Amarocka to je terenac za asfalt i nista vise.

  • ragbijaš 22.06.2016.

      **** Admin****Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • Skårlia 22.06.2016.

    Cim su ovako pozurili s redizajnom i novim motorom znaci da je predhodnik popusijo kod zainteresiranih. Viva la Japan u ovom segmentu. Navara je Kralj za ovog Njemca. Njemci neznaju napravit terenca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare