To je to što me zanima!

I Hrvat je među top tenkistima koji se bore za 300.000 dolara

Na turniru najboljih World of Tanks timova bit će i Kazna Kru, čiji je član Vedran Jelavić. Ove godine na finalu Wargamingove lige igrače čeka i drukčiji turnir
Vidi originalni članak

Najbolji timovi Wargamingove lige ovog će se vikenda u Varšavi opet boriti na Grand Finals turniru u napucavanju tenkova. Najboljih 12 timova u profesionalnoj World of Tanks ligi natječe se za ukupno 300.000 dolara. 

Za razliku od prošlogodišnjeg turnira, Wargaming je ove godine u svoje eSports natjecanje uveo novi mod Attack/Defend što znači da borbe ne mogu završiti neodlučeno. Ove godine ukupni zbroj tierova tenkova je 54 što znači i više mogućnosti za kombiniranje raznih tenkova. Tijekom borbe jedan tim napada, dok se drugi brani. Za pobjedu tim mora osvojiti barem jednu od dvije neprijateljske baze ili uništiti sve neprijatelje. Obrambeni tim pak će pobijediti uspije li uništiti protivnike ili izdržati do kraja partije bez da im osvoje bazu.

Našu regiju na turniru predstavlja tim Kazna Kru, čiji je član i Hrvat Vedran 'Veco' Jelavić. Od ostalih timova tu su Schoolbus, Arete,  Elevate, Yato, Hellraiser, Elong, Virtus.pro, Rulette, RG.Razer i WP.SC6 te ruski Na'vi, koji brani titulu. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • matkolini 30.04.2015.

    Btw. Ako polubezvezne dječije fantasy igrice tipa Dota2 ili LOL mogu imati nagradni fond od par milijuna dolara onda i WOT zaslužuje bar 300 tisuća ako ne i više!

  • matkolini 30.04.2015.

    U WOT Wargaming Pro ligi nema varanja niti u online dijelu jer svaki igrač mora imati instalirani software ESL Wire Anti-Cheat, a niti u offline finalima gdje streamovi kasne 10 min za stvarnim vremenom tako da ne možeš varati taman i da hoćeš :-). Inače svi igrači koji su bili u u ovih 12 ekipa su najbolji od najboljih skillera sa svojih kontinenata tj clustera tako da uspoređivati njih koji treniraju zajedno 7-8 i više sati dnevno i nekakve klince koji igraju random battle-ove s uključenim warpackovima je smiješno.

  • mihicaa_1 24.04.2015.

    NaVi je Ukrajinski ne ruski

Komentiraj...
Vidi sve komentare