To je to što me zanima!

I Samsung je reagirao na nove probleme s baterijama telefona

Nakon što se isprazne, neki Samsungovi telefoni pretvaraju se u 'cigle' i nikakvi pokušaji vraćanja u život ne pomažu. Samsung je upoznat s ovim, ali dobili su jako mali broj prijava
Vidi originalni članak

Samsungovi korisnici ovih dana opet imaju problema s baterijama svojih telefona, a iako se isprva navodio Galaxy Note 8 'umiranje' uređaja javlja se i na S8 i S8 Plus modelima. Korisnici javljaju da im se telefon, nakon što se potpuno isprazni, pretvara u 'ciglu' jer nikakvi pokušaji vraćanja u život mu ne pomažu. 

NOVI PROBLEM? Ostali bez struje i 'umrli': Neki Note 8 telefoni neće se puniti

Čini se tako da je jedino rješenje paziti da se telefon potpuno ne isprazni, dok Samsung istražuje o čemu se radi. Korejska kompanija se oglasila kratkim priopćenjem  u kojem navode da sve ovakve prijave ozbiljno shvaćaju, ali da su dobili jako mali broj prijava zbog problema s punjenjem. Cijelu stvar moći će komentirati tek kad će imati dovoljno informacija o zahvaćenim uređajima, prenosi Phone Arena.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • gorekri 05.01.2018.

    Ja sam zadovoljan mojim NOTE 8,čak mi baterija traje sigurnih 24 sata!

  • iPhonchek 03.01.2018.

    A do neki dan Samsung se na Twitteru hvali da nemaju s tim problema lol a gle sada ovo be smije ti se baterija maximalno ispraznit hahahahaha plačem karma is a bitch.

  • davor430 01.01.2018.

    Jos samo cekamo da eksplodira....hahhaha samsung ne valja nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare