To je to što me zanima!

Idealan stalak za svaki zahod: Sada sjedni, surfaj i uživaj!

Stalak od čvrstog, kromiranog čelika ima fleksibilan gornji dio pa 9.7-inčni iPad svatko lako može prilagoditi za čitanje i surfanje. Stane u baš svaki zahod
Vidi originalni članak

Za sve, koji obožavaju zasjesti na zahodsku školjku i pritom detaljno proučavati časopise, stiže modernije i jednostavnije rješenje.

Zahodsku košaru s časopisima u sljedećim bi godinama u gotovo svakom domu mogao zamijeniti praktični stalak s tabletom. Od kromiranog je čelika. Ima čvrsto postolje, pa se neće klizati na pločicama, uvjeravaju tvorci ovog modernog dodatka. Najviši dio stalka je prilagodljiv, na kojem je 9.7-inčni iPad. Svatko ga može podesiti kako mu odgovara i nakon toga uživati u čitanju. Uz to, tablet se može okrenuti vodoravno ili okomito.

Ni tu nije kraj. Riječ je o multifunkcionalnom stalku, koji osim e-maila, Facebooka i informativnih portala u zahod donosi i standardni zahodski inventar - toaletni papir. Tako da više ne trebate na zidu bušiti rupice i učvršćivati posebne drške. Ostaje vam samo surfati i uživati...


Idi na 24sata

Komentari 21

  • WOMANIZER 13.05.2013.

    i diraš ga s po*ranim rukama, fuj! ..............to isto kako i neki tipkaju po mobitelu i slično, fuj!!

  • rjd 13.05.2013.

    iWc

  • littleowl 13.05.2013.

    Divno, još samo fali mali frižider pored školjke i jastučić prilijepljen za kotlić za naslonit se pa se mladi više ne moraju ni dizat nikuda!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare