To je to što me zanima!

Igra o kojoj svi pričaju: Sada su uspjeli srušiti i veliku Dotu 2...

Multiplayer igra koja je još u razvoju najprodavanija je igra koja je ove godine izašla na samo jednoj platformi, a sada je i srušila vladara online igara po broju igrača koji su je igrali u isto vrijeme
Vidi originalni članak

Online pucačina PlayerUnknown's Battlegrounds je igra koja je jedno od najvećih iznenađenja godine, a ovih je dana ostvarila još dva velika podviga. 

Tijekom vikenda PUBG je uspio doći na prvo mjesto po broju igrača koji su igrali igru na Steamu i tako srušili i vladara Dotu 2, što je iznimno težak podvig. PUBG je tako u nedjelju igralo čak 877.844 igrača, dok je Dota 2 imala skoro 40.000 igrača manje. 

Drugi se podvig tiče prodaje. PUBG se dosad prodao u 8 milijuna primjeraka i najprodavanija je igra u 2017. godini na svim platformama. To se odnosi na igre koje su objavljene samo na jednoj platformi, ne i za naslove koji se igraju na više uređaja i prodaju u puno više kopija. 

Ovo je sve još značajnije jer je PlayerUnknown's Battlegrounds u Early Access fazi na Steamu. To su igre koje se mogu kupiti, ali su još u fazi razvoja ili nisu potpune.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • cyka78 01.09.2017.

    Kolko ja znam Lol je jos uvijek najigranija igra, a tu je nema ni na listi, lazu narod napaceni

  • 31.08.2017.

    Igra je svakako jako zanimljiva, samo je pitanje koliko dugo će se održati toliki broj igrača. DotA 2 je igra stara 7 godina (ako se ne varam), a i dalje ju toliko igrača igra. Ukoliko PUBG ne doda još jednu mapu ili neke dodatke, vjerojatno će kroz godinu do dvije broj igrača znatno opasti.

  • Dr.King Schultz 28.08.2017.

    Hmm,inače ne preferiram ovako super popularne igre jer je to mamac za djecu,feedere,afkere i tardove,ali nešto što je srušilo dotu 2-to ću morati probati ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare