To je to što me zanima!

Igrajte na GeForce Cupu 2017. i borite se za 210.000 kuna

Nvidia je najavila da i ove godine organiziraju GeForce Cup u kojem se igrači bore u CS:GO igri. Finale na kojem se igra za 30.000 dolara bit će 27. i 28. svibnja u Poljskoj
Vidi originalni članak

Nvidia je u ponedjeljak najavila novo izdanje GeForce Cupa, turnira za sve fanove  Counter-Strike: Global Offensive igre te su otvorili online registraciju za prvi od četiri kvalifikacijska turnira koja je otvorena za sve. Četiri pobjednika grupnih mečeva borit će se protiv četiri pozvana tima - Fnatic Academy, PENTA Sports, Space Soldiers i Team Kinguin –  na turniru s nagradom od 30.000 dolara. 

Finale GeForce Cupa bit će 27. i 28. svibnja u Wrocławu, tijekom Esport Now-a 2017. Upravo će poljski tim Kinguin braniti prošlogodišnji naslov. Turnir su podržali i Aorus, Gigabyteov premium gaming brand te Acer s Predator serijom. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • crotenkista 12.04.2017.

    I to je jako super zarada u igranju video igara. Ko nema posla može se baviti sa video igrama ako je među boljima igračima ove video igre. Šteta što nije toga bilo prije mogućnosti da se zaradi toliko novaca u video igrama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare