To je to što me zanima!

Zvijezda YouTubea ima tek 18 godina i potpisala je za Vogue

Sa 16 godina pokrenula je YouTube kanal posvećen ljepoti, njezi i šminkanju, a dvije godine kasnije postaje prva urednica sadržaja za YouTube za Teen Vogue
Vidi originalni članak

Claudia Sulewski postala je prva 'youtuberica' s kojom je 'mlađi brat' poznatog Voguea namijenjen tinejdžerima, Teen Vogue, potpisao suradnju pri stvaranju sadržaja za tu društvenu mrežu. Mlada zvijezda YouTubea bila je logičan izbor jer sa samo 18 godina na svom kanalu BeyondBeautyStar ima više od milijun pretplatnika, a njezine videe pogleda gotovo 2 i pol milijuna ljudi mjesečno.

Sulewski na YouTubeu objavljuje dvije godine, a obrađuje teme bliske mladim djevojkama - od šminke, njege kože i ljepote do modnih ili savjeta za putovanja. Teen Vogue je impresionirala originalnošću, humorom, ali i odličnim montiranjem filmića.

Suradnja će koristiti i jednoj i drugoj strani - osim što će za nju biti plaćena, mlada Claudia dobiva priliku raditi u vrhunskoj produkciji te puno naučiti od iskusnih timova s kojima će surađivati, a TeenVogue je dobio urednicu koja dokazano zna proizvesti sadržaj koji privlači gledatelje .

Idi na 24sata

Komentari 9

  • hrvatskiidiot 11.02.2015.

    ja bi joj ga stavio....

  • jelkaa 11.02.2015.

    baš mi je super kad netko uspije u onom što voli....svaka čast

  • ojdimidojdimi 10.02.2015.

    zna posao...........................

Komentiraj...
Vidi sve komentare