To je to što me zanima!

Imaš li super i poseban auto? Javi nam se i pohvali se njime

Je li vaš auto po nečemu poseban? Oldtimer, prava zvijer, vrijedni raritet ili ekološki genijalac? Ne skrivajte ga, pohvalite se njime pred stotinama tisuća čitatelja 24sata
Vidi originalni članak

Danas su svi automobili slični jedan drugome kao jaje jajetu, a svijet automobila je postao neizdrživo dosadan. Ili ipak nije? Dovoljno je okrenuti se oko sebe na cesti i primijetit ćete sasvim posebne, originalne, često i unikatne limene ljubimce koji su nastali zbog entuzijazma njihovih vlasnika ili su iz istog razloga mnogi “preživjeli” više godina od očekivanoga. Vlasnici posebnih modela koji se ističu u masi sad imaju priliku svoj automobil učiniti zvijezdom. Tunirani Golf dvojka, Opel Astra s dva motora pripremljena za utrke ubrzanja, očuvani češki oldtimer iz pedesetih, Peglica na struju, Yugo na ulje iz friteze... Sve su to automobili u kojima se krije potencijal za zvijezdu. Ako ste se prepoznali među ovim primjerima i vozite nešto slično, javite se i vaš će automobil zasjati u tiskanom izdanju 24sata.

Fotografije i priče o svojim automobilima šaljite na adresu e-pošte mojauto@24sata.hr ili nazovite besplatni broj telefona 0800 242424.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • prangijato 16.12.2014.

    da li je još uvijek ova Alfa 145 u vlasništu Ivana Fakina??

  • Marin Fabianni 26.09.2014.

    Ne kužim, tu vidim komentare od 17. 02.

  • 21.09.2014.

    Ne smijem svoj pokazati iz vise razloga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare