To je to što me zanima!

Impresivnim videom pokazali izgled igara na PlayStationu 5

Unreal Engine 5 donijet će niz novih tehnologija koje će omogućiti još bolju grafiku u igrama, a to su dokazali i spektakularnim videom u kojem prikazuju kako bi mogle izgledati igre na novom PlayStationu
Vidi originalni članak

PlayStation 5 bi trebao donijeti veliki skok u grafičkom prikazu igara, a Epic Games jučer nam je pokazao kako će to izgledati uz njihov novi Unreal Engine 5 i sve što ono može napraviti da igre izgledaju što realnije. 

Softver koji pogoni brojne igre u novoj verziji donijet će rješenja koja će mnogi vidjeti po prvi put. Tu su dvije glavne tehnologije (Nanite i Lumen) koje omogućuju nove grafičke genijalnosti. 

POGLEDAJTE DEMO I UŽIVAJTE:

 

 

Prvi se tako bavi mikro-poligonima i ubacivanju elemenata iz razinh alata bez gubitka kvalitete, a drugi je novo svjetlosno rješenje koje reagira na scenu i promjene u svijetu. Tako će kreatorima igara ovo omogućiti da se s obzirom na dio dana mijenja i kut sunca, rupa u stropu rezultirat će i prilagodbom indirektnog osvjetljenja.

Iz Epica su potvrdili i da će njihova najpopularnija igra, Fortnite, sljedeće godine prijeći na novi engine. 

Inače, što se samog tehnološkog demoa tiče, ovo nije bio dio stvarne igre, već igrivi demo, koji je za potrebe prezentacije radio na 1440p i 30 FPS.
 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • koksaker 15.05.2020.

    demo,30 fps-a?

  • kodal 15.05.2020.

    trbeat ce 3-4 godine za to

  • Prki600 15.05.2020.

    Skoro pa ko na Pc-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare