To je to što me zanima!

Instagram uvodi novu opciju koja će vam olakšati život kad trebate malo mira i tišine za rad

Kad je tihi način rada uključen, korisnici neće dobivati obavijesti, a ukoliko im netko poželi poslati poruku, aplikacija će automatski pošiljatelja obavijestiti da je primatelj uključio tihi način
Vidi originalni članak

META je u četvrtak priopćila neke nove opcije za društvenu mrežu Instagram, gdje se najviše izdvaja Quiet mode, odnosno tihi način rada koji će limitirati obavijesti koje primaju korisnici ako navedenu opciju imaju uključenu.

Tako će tihi način isključiti obavijesti i poslati automatske odgovore onima koji pošalju direktnu poruku korisniku te opcije, dajući im do znanja da nisu dostupni odnosno da imaju uključeni tihi način.

NA ENGLESKOM JOŠ RADI Facebook ugasio stranicu ruskog RT-a: 'Uklonili su nam stranicu bez ikakvog objašnjenja...'

Iz META-e kažu kako su ovu opciju uveli prvenstveno za tinejdžere koji su htjeli imati veću fleksibilnost kako smanjiti smetnje i više se posvetiti primjerice učenju. Opcija tihog načina predložit će se automatski svim tinejdžerima nakon što provedu određeno vrijeme na Instagramu u kasnim satima.

Ipak, opcija u ovom trenutku dostupna je samo u SAD-u, Ujedinjenom Kraljevstvu, Irskoj, Kanadi, Australiji i Novom Zelandu.

SLOBODA BRADAVICAMA? Hoće li Facebook uskoro ukinuti zabranu prikaza golih grudi?

Promjene su nastupile i u načinu predloženog sadržaja (Recommendations), gdje je dana veća kontrola koji sadržaj korisnici mogu birati da im se prikazuje na Instagramu, odnosno odbijanje onog koji ih ne zanima.

Nudi se i opcija određivanja posebnih riječi, emojia ili liste riječi koje korisnici žele izbjeći u objavama i prijedlozima. Osim toga, proširene su i opcije roditeljskog nadzora za tinejdžere.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • xOOx 19.01.2023.

    kad te aplikacije moraju cuvati od samoga sebe... stavis mob sa strane i ne gledas ga.. eto quiet mode

Komentiraj...
Vidi sve komentare