To je to što me zanima!

Intervju neće u kina: Uvjereni da je S. Koreja hakirala Sony

Film koji je navodno koštao 44 milijuna dolara, neće ići u distribuciju u kinima, u srijedu je objavio Sony, koji je bio žrtva hakerskog napada iz Sjeverne Koreje
Vidi originalni članak

Američki istražitelji zaključili su da je Sjeverna Koreja iza hakerskog napada na Sony Pictures, doznaje Reuters od izvora u američkoj vladi. Obamina administracija još nije odlučila hoće li javno objaviti svoja otkrića, rekao im je jedan od dužnosnika. Business Insider prenosi kako su hakeri koristili slične alate i tehnike kao i u ranijim napadima na Saudijsku Arabiju i Južnu Koreju. Također su koristili i servere u Boliviji, kao u napadu 2012. godine na Južnu Koreju.

Ništa od Intervjua u kinima

Nakon što je nekoliko američkih kinoprikazivača odustalo od prikazivanja filma Intervju, Sony je objavio da potpuno odustaju od distribucije komedije sa Sethom Rogenom i Jamesom Francom. Naime, u komediji za koju se govori da je zakuhala cijelu stvar i naljutila Kim Jong-una, Franco i Rogen odlaze u Sjevernu Koreju raditi intervju s novim vođom, ali imaju i zadatak ubiti ga. Film je navodno koštao 44 milijuna dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Jo pantagan 18.12.2014.

    Bilo bi jako dobro da se svjetski policajci Ameri brinu sami o sebi , ostavite se S.Koreje neka zive kako zive unutar svojih granica.

  • blade12 18.12.2014.

    zar oni tamo imaju internet ?

  • vozi Miško 18.12.2014.

    I zašto ga neće distribuirati, što se Sony usr.o zbog kosookih hakera? Kao, nemaju dovoljno love da plate ozbiljnu zaštitu od njih? Presmiješno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare