To je to što me zanima!

iPhone 12 kasni zbog korone, Galaxy S20 će ugrabiti plijen?

Galaxy S20 serija dolazi s podrškom za 5G, novim kamerama, 8K snimanjem videa i nizom aduta koji privlače kupce, a na ruku im idu i navodi o kašnjenju novih iPhonea
Vidi originalni članak

Samsungova glavna zvijezda za ovu godinu, Galaxy S20, serija od petka stiže u prodaju i u Hrvatsku. Korejski div u nove uređaje je nakrcao gomilu tehničkih detalja kojima bi trebali privući kupce, od 5G podrške do 108 mpx kamere i 8K videa, a najnovije glasine sugeriraju da mu se otvara još bolji prostor za dominaciju nad Appleom. 

Korona virus je uzrokovao probleme u proizvodnji i isporukama brojnih uređaja, a Bloomberg je ovih dana objavio kako bi iPhone 12, ali i iPhone 9 mogli kasniti. Što se tiče glavne zvijezde, iPhonea 12, on će navodno biti predstavljen u rujnu, ali bi u prodaju mogao kasniti oko mjesec dana, što će imati veliku ulogu uoči blagdana.

NIŠTA BEZ HRVATSKE Snagu nove kamere Samsung pokazao na ljepoti Dubrovnika

S druge strane, krajem ožujka trebao je stići i jeftiniji iPhone 9, no on će navodno biti prolongiran za par mjeseci zbog slabije potražnje i problema u isporukama povezanih s koronom. 

Što se Galaxyja S20 tiče, on u Hrvatsku stiže s cijenom od  6.999 kuna za Galaxy S20, 7.799 kuna za Galaxy S20+ i 10.499 kuna za Galaxy S20 Ultra. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Ten-kre 15.03.2020.

    Za te novce kupim računalo na kojem mogu sve bolje, brže i kvalitetnije raditi i koje će mi duže trajati a i ostane mi još novaca za kupiti kvalitetan mob.

  • audi 2.0 14.03.2020.

    Nemam pojma. Odustao sam i od iphonea i samsunga. Sad se zabavljam sa huaveiom i xiaomi mi note 10. Meni je to postalo sve bezveze. Zasitio se. Kupim gear s3 i prckam doma i dam ga sinu. Neki dan uzmem galaxy watch reko ajd da vidim to, na kraju stoji za ukras na komodi. Brzo se zasitim tih stvari. Jedino sto volim prckat je dslr fotoaparat. Tu nema granica pa nikad dosadno :)

  • Floki7 13.03.2020.

    Dobro su ovi iz Applea spustili cijenu Iphonea.Sigurno ih je 2018 godina pogodila što se tiče pada prodaje.Za Iphone 11 Pro Max su dobro odredili cijenu,ali se to isplati kupit tek za godinu-dvi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare