To je to što me zanima!

Iranac tvrdi da je izumio stroj kojim se putuje kroz vrijeme

Znanstvenik Ali Razeghi tvrdi da njegov izum može sa 98-postotnom sigurnošću vidjeti korisnikovu budućnost i reći mu što će mu se dogoditi. Planira ga usavršiti
Vidi originalni članak

Iranski znanstvenik Ali Razeghi tvrdi da je izumio vremenski stroj i da njegov izum može sa 98-postotnom sigurnošću vidjeti korisnikovu budućnost i reći mu što će mu se dogoditi. Razeghi vjeruje da će, nakon što ga usavrši, stroj moći putovati kroz vrijeme kao u filmu. 

Samo na osnovi dodira stroj može vidjeti do osam godina u budućnost, a na uređaju veličine laptopa znanstvenik je radio deset godina. Zbog straha da Kinezi ne ukradu ideju i počnu masovnu proizvodnju, Iran još ne planira lansirati prototip.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • user_156463 13.04.2013.

    Pretpostavimo da je insipiraciju pronasao u: http://www.freewebs.com/themagic8ball/ Samo sto je on to malo usavrsio.... Haha

  • mojne_mi_ 13.04.2013.

    nema frke, Ali, stari moj, samo reci kol'ko treba uložit' - to će bit' lova do krova

  • Palmira 13.04.2013.

    Kvantna mehanika? Hmmmm. Opća i proširena teorija relativiteta imaj umali problem sa putovanjem u budućnost..A tzv Grandfather effect sa putovanjem u prošlost. Kaže netko pametniji od mene da bilo kakav takakv pokušaj bi stvorio procjep u time-space kontinuumu koji bi ove do toga da se vrijeme uruši samo u sebe. I ovaj je proaktao spiku iz kolibe u Iranu? Ma da. To moram vidjet definitivno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare