To je to što me zanima!

Dobit će 10.000 dolara jer su se Windowsi 10 sami instalirali

Nakon što su joj se Windowsi 10 automatski instalirali, žena iz Kalifornije kaže da joj je računalo bilo toliko sporo da nije mogla obavljati posao. Microsoft će joj isplatiti 10.000 dolara
Vidi originalni članak

Microsoft je pristao ženi u iz Kalifornije isplatiti 10.000 dolara odštete nakon što joj je zbog automatske nadogradnje na Windows 10 računalo postalo neupotrebljivo.

Teri Goldstein je imala računalo s Windowsima 7 koji su se krenuli automatski nadograditi na novi Microsoftov sustav, a ona je u tužbi rekla da je računalo bilo nestabilno nakon instalacije Windowsa te nije mogla obavljati posao. Iz Microsofta su rekli da su odustali od žalbe kako bi uštedjeli na pravnim troškovima, prenosi BBC.

Najnovija verzija Windowsa do kraja srpnja je dostupna kao besplatna nadogradnja, a Microsoft se trudi postaviti novi sustav na što više računala. No, mnogi su odlučili ostati na starijim Windowsima zbog svog hardvera ili softvera koji nije kompatibilan ili jednostavno ne žele novi sustav. Mnogi su se i žalili na činjenicu da se sustav automatski skidao s ostalim ažuriranjima. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • dominik9 02.07.2016.

    Alo kraljevi i meni se sam instaliro ima sad da sjednu pare na moj racun, il ih tuzim za milijunsku odstetu!

  • Comarac 29.06.2016.

    Instalirao W10 na prazan disk, uvjerio se da niš ne valja, sad dalje koristim stare Windoze. Ne vjerujem Micro$oftu kad mi darove nosi.

  • onaj_drugi 29.06.2016.

    Najbolji špijunski OS na svijetu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare