To je to što me zanima!

Ispraznite konzole: Red Dead 2 stiže i trebat će mu čak 90 GB

Red Dead Redemption 2 izlazi 26. listopada, ali kupci će igru na svoje konzole moći skinuti već od petka. No, igra će do sljedećeg tjedna biti zaključana, ali barem imate vremena skinuti svih 90 GB
Vidi originalni članak

Red Dead Redemption 2 i njihov gigantski povratak na Divlji zapad službeno izlaze tek sljedeći petak, ali vlasnicima konzola koji su kupili igru ona će stići već od sutra. 

Rockstar je omogućio kupcima da tjedan dana prije izlaska počnu skidati igru, ali ona će biti zaključana do 26. listopada, odnosno nećete je moći igrati. Kad se zna koliko je igra velika, ovakav način distribucije ima smisla, jer treba skinuti 90 GB. Onima koji nisu na optici to bi moglo potrajati jako dugo. 

Igra je u Xbox One verziji 'teška' 88,57 GB, dok će PS4 verzija zauzeti 89,2 GB. Dok fizičke igre uglavnom dolaze na jednom disku, Red Dead 2 će imati dva. 

No svi će igrači morati pričekati i studeni kako bi zaigrali online verziju igru, od koje mnogi imaju velika očekivanja, poučeni uspjehom GTA Online igre. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • crotenkista 18.10.2018.

    Nadam se da će video igra doći i na PC. Da je isto odigram. Volim takve video igre da igram

  • Dr.King Schultz 18.10.2018.

    Ovo je jedan od glavnih razloga zašto sam nabavio plejku,unatoč tome što sam prije nekih 2 godine ulupao 15-ak tisuća u komp ... Samo zbog Horizon Zero Dawna,i Dark Clouda playstation se isplatio ...

  • Busi 18.10.2018.

    jedva čekam :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare