To je to što me zanima!

Sudjelujte u razvoju 24sata.hr, 1000 ljudi je već odgovorilo!

Želite još bolji 24sata.hr? Pozivamo vas da sudjelujete u anketi, a svi vaši prijedlozi i kritike su dobrodošli te ćemo ih uzeti u obzir u razvoju još boljeg portala 24sata.hr
Vidi originalni članak

Portal 24sata.hr i u studenom je opet uvjerljivo bio na vrhu liste najčitanijih hrvatskih stranica prema gemiusAudience istraživanju. I na tome zahvaljujemo čitateljima, koji su nam iznimno bitni. To što vam ponekad brišemo komentare, ne znači da vas ne cijenimo.

No, želimo biti još bolji. Upravo zato vas pozivamo da sudjelujete u anketi, a svi vaši prijedlozi i kritike su dobrodošli. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • ibracadabra09 02.01.2014.

    Maknut rubriku "celebrity" jer oni ama baš nikog ne zanimaju, u sportu pisat ravnomjerno os svim ligama i svim klubovima a ne preferirat određene (Real i Barcelona- iako sam navijač Barcelone ide mi na živce), ako već pišemo o našim igračima onda treba pisat ravnomjerno o svima a ne 10 članaka u jednom danu o Modriću jer smatram da Rakitić i Mandžukić igraju za klasu bolje od Luke- iritantno (na dan utakmice protiv Uniteda o njemu je bilo 80% sporta), kada su u pitanju transfer trakavice (Bale, Modrić- jedan članak je dovoljan za cijeli transfer a ne svako nagađanje novi članak), i kako je netko naveo više istraživačkog novinarstva a manje žutila.

  • svilaj1 25.12.2013.

    neka se administratori malo opust i ne rade po samodopadnosti komentare,nego tamo gdje stvarno treba brisat nek brišu,a ne ako se njima osobn ne sviđa kad ja spomenem partiju i njen plan 21 da budem kažnjen.

  • ko od brda odvaljen 25.12.2013.

    Dajte pišite o nečemu korisnom,o nečemu informativnom,ali doista,pa da covjek nesto dobro i nauči ovdje,zapamti,nesto sto ce dobro doći.Jer toliko nebitnih članaka ima da je to Bože sačuvaj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare