To je to što me zanima!

Izašao demo Fife 13, realnije i teže će se upravljati igračima

Nova Fifa donosi nov način upravljanja igračima, veću inteligenciju, a prve recenzije govore da je igra bolja od prošlogodišnje. Skinite demo i uvjerite se je li to točno...
Vidi originalni članak

Electronic Arts u utorak je službeno objavio demo za novu verziju nogometne simulacije Fifa 13 koja izlazi krajem mjeseca.  

U demo verziji igre za PC, Xbox i PS3 možemo igrati s AC Milanom, Arsenalom, Dortmundom, Juventusom te Manchester Cityjem, a stadion na kojem će se igrati je Cityjev Etihad. 

Proizvođači kažu kako je igra puno bolja od prošlogodišnje verzije te su značajno doradili i način upravljanja igračima. Više ne bi trebalo biti skoro savršenih dodavanja te će obrambeni igrači imati puno više mogućnosti za osvojiti loptu. Na uspjeh akcije sada će utjecati i putanja lopte, brzina, pritisak obrane...

Demo možete skinuti OVDJE.

Jeste li već isprobali demo? Kakvi su vaši dojmovi?

Nekoliko dana prije Fife, službeno će izaći i PES 2013 čiji drugi demo je izašao krajem kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • tictac100 18.09.2012.

    ja san skinia demo sa origina,al kad iden uc u igru pise mi X E001,neki eror.zasto?ima li neko taj problem?

  • dadomatos 15.09.2012.

    molim vas hitno dali je FIFA 13 izašla bez hrvatske reprezntacije jer to javljaju iz drugih foruma jer znam da je 1 april daleko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Lizzmaister 14.09.2012.

    ma fifa je glupa zato sta je teze zabit gol, bar meni morat tamo radit neke finte i te gluposti da bi zabija a na pesu par duplih pasova i eto te.fifa je bolja po ovin tehnickin stvarnima al meni je jednostavno pes bolji za igrat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare