To je to što me zanima!

Izdužena Xperia: Novi Sonyjevi telefoni donose velike promjene

Xperia 1 trebala bi biti glavna zvijezda Sonyjeve prezentacije u ponedjeljak, a njihov novi top model dobit će 'kino' ekran formata 21:9 dok će ostatak specifikacija biti u rangu aktualnih top modela na tržištu
Vidi originalni članak

Sony će u ponedjeljak na sajmu u Barceloni predstaviti nove Xperia mobitele, ali kako se čini, ove godine će opet promijeniti pomalo zbunjujuće oznake Xperija. 

Poznati 'leaker' Evan Blass objavio je fotografije novih uređaja, a japanski div bi trebao predstaviti četiri modela. Početni će biti Xperia L3, srednju klasu će predstavljati Xperia 10 i 10 Plus, dok bi novi top model trebao biti Xperia 1. 

Dizajn novih uređaja ne donosi drastičan odmak u odnosu na lanjske telefone, ali ono što je novo je da će biti još viši. Glasine i fotografije sugeriraju da će telefoni dobiti izduženi ekran (4K HDR OLED) formata 21:9, što bi trebalo biti dobro za filmofile.

Telefon bi trebao dobiti Snapdragon 855, 6/128 GB memorije, bateriju od 4400 mAh i Android 9, prenosi Android Police. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ojhrvatskamati 22.02.2019.

    Ružno

  • zveki14 22.02.2019.

    Dizajn -katastrofa. Rekli bi retro. 😁 Glavni adut je gledanje filmova! Jer to svi radimo svaki dan obavezno na mobitelu. Svaka čast. Ne bi ga kupio ni da je po 200 eura!

  • Rafo 22.02.2019.

    I onda će "pametni" i s takvim kino formatom snimati video uspravno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare