To je to što me zanima!

Izračunajte koliko ste dana...ili godina dosad izgubili na Fejsu

Popularnoj društvenoj mreži bliži se rođendan, a tim povodom napravljena je aplikacija koja će izračunati koliko ste ukupno vremena dosad tamo ostavili
Vidi originalni članak

Najpopularnija društvena mreža na svijetu uskoro slavi 10. rođendan. Mark Zuckerberg stvorio ju je 4. veljače 2004. s par kolega u svojoj studentskoj sobi. Od TheFacebooka koji je trebao biti mreža za povezivanja studenata postao je Facebook,  mreža s više od 1,3 milijarde korisnika.

A kako je  tih više od milijardu korisnika u 10 godina postojanja objavilo milijarde statusa, fotografija i filmića, zaigralo stotine tisuća igrica i kliknulo tko zna koliko lajkova, Time se dosjetio i napravio aplikaciju koja će vam izračunati koliko ste tjedana, mjeseci ili godina vi potrošili na Facebooku.

Ipak, ne brinite ako vam je rezultat pokazao da ste na Facebooku proveli pola godine ili čak više, istraživanja pokazuju da je gubljenje vremena na Faceu dobro za karijeru.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Filcho 15.01.2015.

    Ljudima se ego povećava zbog likeova

  • Spec 14.01.2015.

    Prije trideset godina nismo imali FB , twitter , ... ali smo tocno znali gdje se sastati i gdje je tulum a danas se sve kao dogovara a nemas sa kime ni pivo popiti jer 'nema se vremena' .

  • AntonTrdić 14.01.2015.

    koje gluposti, koliko sam ja vremena izgubio na ovo citanje vijesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare