To je to što me zanima!

Jednostavno snimanje time-lapseova uz novu aplikaciju

Dok je za time-lapse obično potrebno mirno držati kameru, nova Hyperlapse tehnologija stabilizacije omogućuje snimanje takvih videa i u pokretu
Vidi originalni članak

Instagram je predstavio novu zasebnu aplikaciju Hyperlapse koja korisnicima omogućuje jednostavno snimanje takozvanih time-lapse videa visoke kvalitete bez skupe opreme.

Dok je za time-lapse obično potrebno mirno držati kameru, Hyperlapseu tehnologija stabilizacije omogućuje snimanje takvih videa i u pokretu. Otvaranjem aplikacije ulazite izravno u kameru, a video nakon snimanja možete ubrzati do 12 puta.

Besplatna aplikacija dostupna je za Appleove uređaje iPhone, iPad i iPod touch s operativnim sustavom iOS 7.0 ili novijom verzijom. U Instagramu se nadaju da će uskoro razviti i verziju za Android, no to iziskuje promjene na aplikacijskom programskom sučelju kamere i giroskopa na uređajima s tim operativnim sustavom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 29.08.2014.

    bezveze

  • iPsy 28.08.2014.

    Apple je financirao aplikaciju... a sad čekaju da Android team odriješi kesu pa da i oni dobiju pravu na njihovu verziju. Nova vrsta marketinga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare