To je to što me zanima!

Jobsova ideja: Apple ulazi u svijet digitalnih udžbenika?

Steve Jobs je govorio u knjizi Waltera Isaacsona da želi promijeniti tržište digitalnih udžbenika, a NY Times piše kako će upravo to Apple predstaviti sljedeći tjedan
Vidi originalni članak

Apple je u srijedu medijima poslao pozivnice za svoje "edukativno predstavljanje" sljedećeg četvrtka u New Yorku, piše Zimo.co. 

Ubrzo su krenule brojne glasine oko toga što će predstaviti u muzeju Guggenheim u 'Velikoj jabuci'. Kako doznaje New York Times, Apple će predstaviti svoj ulazak u svijet digitalnih udžbenika i priručnika, no neće predstavljati nove uređaje. 

Glasine o ulasku Applea u svijet elektroničkih udžbenika za iPade krenule su nakon objave biografije Stevea Jobsa.  U knjizi Waltera Isaacsona, Jobs je rekao da želi promijeniti to tržište, tako što bi zaposlio poznate autora da izrade digitalne verzije knjiga za iPad. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • drug Tito_1 12.01.2012.

    i vrijeme je da se pređe na digitalne knjige....

  • proffy 12.01.2012.

    to sam ja razmišljao jo prije nekih 5 godina, kako bi bilo kad bi umjesto knjiga i sve sile gluposti bilo praktičnije samo jednu tablu, eto taj touch screen, internetske opcije, sva sila stvari na jednom mjestu, bezbrišno prelistavanje datoteka, to je budućnost školovanja

  • beejesan 12.01.2012.

    Nekada su naše bake i djede u školu nosili pločice (crna ploča za pisanje i kreda), uskoro će klinci u školi nositi tablet, neće im trebati 10kg knjiga na leđima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare