To je to što me zanima!

Još da se rasklapa: Od Fieste napravio velikog Transformera

Stražnji kotači Fieste pretvoreni su u noge i stopala robota koji izgleda kao da čuči, dok su vrata postala njegove dugačke ruke. Robot je skulptura britanskog umjetnika
Vidi originalni članak

Britanski umjetnik Hetain Patel tri je mjeseca radio kako bi staru Ford Fiestu pretvorio u Transformera koji podsjeća na junake iz filmova Michaela Baya. 

Ipak, njegova Transformer Fiesta je samo skulptura i teško da bi Michael Bay za svoj najnoviji nastavak sage o borbi Autobota i Deceptikona odabrao staru Fiestu.

Stražnji kotači Fieste pretvoreni su u noge i stopala robota koji izgleda kao da čuči, dok su vrata postala njegove dugačke ruke. Patelu su u izradi Transformer Fieste pomagali otac i brat, a na svojim stranicama piše kako se za Fiestu iz 1988. odlučio jer je to bio i prvi automobil koji je vozio. 

Patel piše kako je njegova skulptura više od reference na popularnu kulturu već istražuje i pitanja identiteta, realnosti, fantazije i transformacije. Dodaje i da automobil odražava njegov identitet sina indijskih imigranata.  Transformer Fiestu izložio je u Francuskoj.

Transformeri: Ove male kocke su roboti koji se sami spajaju

Idi na 24sata

Komentari 6

  • duunjica 21.10.2013.

    i zove se Fifi.....

  • Kokos_1 21.10.2013.

    Da, izgleda kao da kaki :D

  • ninjaman 21.10.2013.

    izgleda ko da se sprema napraviti istovar u zahodsku skoljku

Komentiraj...
Vidi sve komentare