To je to što me zanima!

Još jedna: Sad su i Facebook Grupe dobile svoju aplikaciju

Aplikacija Facebook Grupe na jednom mjestu želi prikazati sve grupe u kojima ste član. Srećom, Facebook vas (zasad) neće prisiliti da ih instalirate, kao Messenger
Vidi originalni članak

Facebook je odlučio izbaciti još jednu zasebnu aplikaciju za neku od svojih usluga, a ovog puta odlučili su se za Grupe. Vjerojatno su se vodili logikom da zasigurno ima ljudi koji žele Grupe imati na zasebnom mjestu pa zašto im i ne ponuditi takvu aplikaciju, koja je dostupna za iOS i Android.

Ona će služiti kao jedno odredište u kojem ćete moći vidjeti što se sve događa u Grupama u kojima ste član, ali funkcionira i kao kontrolni centar za njih. Nakon pokretanja vidjet ćete u kojim ste sve grupama, a one u kojima ste najaktivniji bit će na vrhu. 

Dobra stvar. Facebook vas neće prisiliti da instalirate ovu aplikaciju, jer Grupe ostaju u Facebookovoj osnovnoj aplikaciji, trenutno, a aplikacija je opcionalna.

Unutar aplikacije bit će i prilika za otkrivanje novih grupa, što se temelji na grupama u kojima su vaši prijatelji, gdje živite ili prema vašim interesima. Aplikacija je očito namijenjena onima koji su aktivni korisnici više grupa, a više od polovice korisnika Facebooka pripada nekoj grupi. 

Facebook


Idi na 24sata

Komentari 1

  • MisterM_1 19.11.2014.

    Koja glupost, pa šta će mi to ? Još jedna aplikacija koja će mi samo cuclat bateriju bez razloga ako ju instaliram !

Komentiraj...
Vidi sve komentare