To je to što me zanima!

Još više po vašoj volji: Picasso s novim licem dolazi na jesen

Uz još više personalizacije, novi C4 Picasso dolazi i s novim tehnologijama poput sustava otvaranja prtljažnika bez ruku, novih internetskih usluga i nove navigacije
Vidi originalni članak

Ekstravagantni i uspješni C4 Picasso dobio je novi prednji dio i brojna druga poboljšanja. U ponudi je i dvobojni dizajn te dodatne mogućnosti personalizacije izborom četiri različita uređenja unutrašnjosti. Tu su i nove tehnologije poput sustava otvaranja vrata prtljažnika bez ruku, ponude novih internetskih usluga i nove navigacije.

Među nove sigurnosne tehnologije spadaju sustav za prepoznavanje prometnih znakova i preporučivanje brzine, prilagodljivi regulator brzine s funkcijom za zaustavljanje, aktivni sustav za upozorenje na nenamjeran izlazak iz voznog traka, aktivno sigurnosno kočenje i sustav praćenja pozornosti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DTgod 17.06.2016.

    kul

  • Rafo 17.05.2016.

    Ne volim ovo ogromno prednje staklo koje prelazi u krov. Nepraktično za čišćenje, po kiši i snijegu sve se slijeva dolje jer brisači brišu samo donju polovinu stakla, ljeti ulazi previše sunca u kabinu, vjerojatno je to i puno skuplje od normalnog stakla... Čemu uopće to? Da je to opcija, pa da se može dobiti auto s normalnim staklom, a kome se to sviđa, neka doplati (kao za stakleni krov), onda u redu, ovako je bez veze.

  • tutek 17.05.2016.

    Mene bi više zanimalo da su povećali ona premalena dječja (predškolske dobi) sjedala otraga. Onaj tko je sjeo otraga znat će o čemu pišem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare