To je to što me zanima!

Kakav uređaj spremaju? HTC s Androidom 6 stiže u listopadu

HTC je najavio kako 20. listopada stiže njihov telefon s Androidom 6.0, ali još se ne zna je li to top model ili uređaj srednjeg ranga. Novi OS dobit će niz telefona
Vidi originalni članak

Nakon što je Google u utorak predstavio nove Nexus telefone koje pogoni Android 6.0, iz HTC-a su poslali najavu kako će oni 20. listopada predstaviti telefon s najnovijim Androidom.

Najvjerojatnije se radi o novom uređaju iz One linije, a cijela prezentacija moći će se pratiti www.htc.com/launch od 18 sati. 

Još nije poznato o kojem se točno uređaju radi, ali glasine sugeriraju da bi to mogao biti One A9 telefon. Neki 'izvori' tvrde da bi telefon trebao imati Quad HD ekran, procesor s 10 jezgri, 4 GB RAM-a i bateriju kapaciteta 3500 mAh. S druge strane navodi se kako bi telefon ipak trebao biti srednjeg ranga, s Full HD ekranom od 5 inča i Snapdragonom 617.

HTC je na Twitteru potvrdio i kako će Marshmallow stići na niz uređaja iz One i Desire serije. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • cassyman 02.10.2015.

    kao vlasnik HTC M9-ke , imam rijeci hvale...uopce mi se ne grije kuciste kao sto su naveli da im je to mana, abnormalno je brz, koristim ga do ibera i nikada al nikada nije zastekao, po par sati gledam serije filmove i slusam mjuzu na dan i perfektno radi, kamera uopce nije losa kako su ju ocjenivali naprotiv vrhunska je, pogotobo video u 4k rezoluciji. Ako znas koristit mob zadovoljan si ako ne nisi. Ako i zasteka zasteka zbog gresaka na aplikacijama tj bugovima. Mozda i je preskup ali naspram Iphonea 6 je mašina. kako kazu neki jaci je od mog kompa. :)

  • Christian Ritter 01.10.2015.

    htc ima losu kameru

  • KristijanK 30.09.2015.

    Imam note 4, takoder i htc one m8 zlatni. Jedino sto mogu reci da je mobitel bomba. Full hd ekran, zvucnici nesto posebno, kad gledamo video na youtube ili neku pjesmu sa ovim mobitelom se netrebamo skupljati jedan drugome da bi nesto culi, baterija odlicna, kamera cisto solidna nema se sta rec , kvaliteta kucista koje je metalno mozda i najbolja , a da ne govorim da je to i jedan od najbrzih android smartphonea ako ne i najbrzi. I to mogu tvrditi jer sam imao dosta smartphonea koji su nakon nekog vremena poceli stekati, trzati ali m8 se neda.. pun do grla, ali radi fluidno. Eto to je moje iskustvo kroz godinu dana i jos ga imam.. Tako da nemojte blatit mobitel ako ga niste imali. Nije najbolji, ali bogami zbog ovoga sto sam nabrojao za mene osobno je nuber one jer to trazim kod mobitela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare