To je to što me zanima!

Kako će izgledati novi iPhone? Ovo je vizija dizajnera iz Italije

Uz mnoge glasine o ekranu većem od 4 inča, boljem procesoru, kameri, talijanski dizajner predstavio je i svoju viziju Appleova telefona koji izgleda prekrasno
Vidi originalni članak

Apple će vjerojatno u listopadu predstaviti novi iPhone 5 usprkos trenutnoj nestašici Qualcommovih radio čipova, predviđaju analitičari, piše Forbes. Navode kako se očekuje potpuno redizajnirano kućište te da je velika vjerojatnost da će ekran biti veći od 4 inča, a u unutrašnjosti se očekuju LTE podrška, novi procesor i memorija te bolja kamera. 

Talijanski dizajner Antonio de Rosa nedavno je na svojoj stranici objavio slike svoje vizije novog iPhonea koje odgovaraju posljednjim glasinama o Appleovu telefonu. Teško je prognozirati koliko je njegova kreacija blizu stvarnom izgledu budućeg iPhonea, no prekrasno izgleda. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • h0ky007 28.05.2012.

    iPhone je prvi smartphone sve ostalo je kopija! Kad smo već kod kopiranja. I tko kaže da iPhone ima zatvoren sistem. Što za Jailbreak niste čuli? iPhone može čuda i ne bi ga mijenjao ni za Galaxy SIIIIIIII...kad je to sve kopija...

  • arsenalllllll 25.05.2012.

    meni osobno su iPhone i Samsung najbolji mobiteli.. imao sam iPhone imao sam SAmsung tako da znam o čemu pričam ;) nemaju konkurnecije, i kad bih mogao kupio bih i iPhone 5 i Samsung galaxy s3 ;)

  • PaxtonFettel 24.05.2012.

    smijesno kako se ljudi svadaju, svatko ima sto oce, sto voli i sto si moze priustit

Komentiraj...
Vidi sve komentare