To je to što me zanima!

Kako se vraća Galaxy Note 7? U kutiji koja se neće zapaliti

Kupci telefona moći će vratiti svoje uređaje i dobiti povrat novca, a Samsung svima poručuje da isključe i ne koriste uređaje. Dio ljudi dobio je posebne kutije za povrat telefona
Vidi originalni članak

Samsungov Galaxy Note 7 odlazi u povijest, a s njime i potencijalno opasni telefoni koji su se našli u rukama kupaca. Oni koji su telefon uzeli u trgovinama ili kod operatera relativno jednostavno mogu njima vratiti uređaje, a Samsung je pripremio i posebne kutije za povrat za one koji su uređaje kupili online od njih. 

Video koji su objavili na kanalu XDA developers pokazuje kutiju, točnije više njih, koje su poslali kupcima zajedno s uputama, a koja bi trebala biti otporna na požar ili eksploziju telefona. Uz kutije koje su termalno izolirane tu su i rukavice te upute kako pravilno spremiti telefon koji će moći nazad u Samsung samo u kamionskom transportu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Hrco14 16.10.2016.

    Nadam se kako ce sada sputiti cijenu S8 da privuku kupce jer mislim da ce se mnogi okrenuti od Samsunga zbog ovog faila

  • iPhonchek 12.10.2016.

    Pozitivno je da su reagirali razumno to im ide u prilog a sad se nadam da će bolje dizajnirati mobitel i testirati ga kako treba prije nego ga u prodaju puste. Ovo je Fail neviđeni za Sramsung.

  • najindustrijalizovanija 12.10.2016.

    Kako je ogroman novac u pitanju samsung će te iste dijelove ugraditi u novi s8 koji dolazi u veljači

Komentiraj...
Vidi sve komentare