To je to što me zanima!

Kamen po kamen i Apple ima mobitel za 43 milijuna kuna

iPhone 4 optočen je s više od 500 dijamanata, koji zajedno imaju 100 karata. Luksuzna kutija u kojoj se čuva mobitel je od granita, obložena kožom
Vidi originalni članak

Najskuplji mobitel na svijetu je ružičasti iPhone 4 Diamond Rose limited edition. Apple je predstavio dva primjerka, a svaki stoji pet milijuna funti, odnosno 43 milijuna kuna. Okvir ružičastog čuda ručno je optočen s 500 malih dijamanata koji zajedno imaju 100 karata. Appleov logo sa stražnje strane također je od dijamanata. 

Glavni navigacijski gumb, takozvani home button ima dijamant od 7,4 karata, a uz njega u paketu dolazi i onaj od osam karata ako se kupcu prvi učini preobičnim. Vrtoglavu cijenu donekle opravdava luksuzno pakiranje. Ružičasta kutija teška sedam kilograma koja čuva skupocjeni mobitel napravljena je od granita, a unutrašnjost je presvučena najfinijom kožom. Mobitel i kutiju dizajnirao je Britanac Stuart Hughes, koji godinama obične gadgete uz “pokoji” dijamant učini luksuznim.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • BlackRaven 09.12.2011.

    Totalno bespotrebno

  • pidanko29 03.12.2011.

    strasno da ne poverujes ,,,, bas danas razmisljam kolko je covjek glup jedan slusa drugog i sam sebi pravi problem u zivotu , kad bi covjek radio samo ono sto sam svojom glavom misli svima bi bilo bolje , ljudi prave oruzije i od njega posle poginu kolko smo glupi kao ljudsko bice !!!!!

  • Qatayam 03.12.2011.

    Novinari opet pišu gluposti. Taj mobitel nema nikakve veze s Appleom što se vidi po tome koliko je gadan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare