To je to što me zanima!

Kao da su živi: Ovako će lica nogometaša izgledati u Fifi 15

Fifa 15 bi na nove generacije konzola i osobna računala trebala donijeti potpuno novu razinu vizualnih elemenata, a u ovom videu su nam otkrili dio poboljšanja
Vidi originalni članak

Virtualni nogometaši u Fifi 15 izgledat će gotovo kao i svoje stvarne verzije, a zahvaljujući nizu drugih poboljšanja i Ignite engineu igra će biti puno sličnija televizijskom prijenosu. Isti engine koristi i igra UFC.

EA Sports objavio je video u kojem objašnjavaju sve nove efekte, a realistično modelirani igrači će nam biti još stvarniji i zbog novog sustava osvjetljavanja. Realizam nisu zaustavili samo na licima, već će i tijela igrača djelovati čvršće.

Ako igramo zimsku utakmicu, sada ćemo moći vidjeti i dah igrača, ali i pulsiranje prsa. Oni koji vole igrati s igračima duge, bujne kose poput Puyola ili Cavanija, sada će uživati jer će kosa vijoriti dok igrači jurcaju terenom.

Kako utakmica odmiče, dresovi će biti sve prljaviji , a i utakmica će ostaviti svoj trag i na terenu koji će prema kraju meča biti sve oštećeniji.

Ivana Hruškovca pratite na Facebooku

Idi na 24sata

Komentari 66

  • spacegoddess 19.07.2014.

    a jee zadnje sto sam igrala je fifa 2 soma ahah

  • alonso05 05.07.2014.

    fifa je najbolja pes 14 zaostaje 3 godine za fifom 14.dok igraš fifu sve je realistično dok kod pesa volim mod lige prvaka

  • Mustafa Aga 05.07.2014.

    Igrice sportova...To me nikad nije privlacilo...Sorry decki...

Komentiraj...
Vidi sve komentare