To je to što me zanima!

Idu Kiminim stopama: Kendall i Kylie Jenner rade na igrici

Sestre Kim Kardashian poželjele su svoj dio kolača te su se emancipirale od unosnog "Hollywooda" i s istim developerskim timom krenule u razvoj vlastite igre
Vidi originalni članak

Kendall i Kylie Jenner, polusestre popularne Kim Kardashian izašle su iz njene sjene te nakon brojnih zajedničkih reality projekata i sudjelovanja u unosnoj igri Kim Kardashian: Hollywood, u suradnji s developerskim timom iz Glua rade na razvoju vlastitog virtualnog svijeta.

Igra još nepoznatog naslova sadržavat će likove 19-godišnje Kendall, inače sve poznatije manekenke i 17-godišnje Kylie, modela, te će omogućavati igračima mentorsku interakciju s djevojkama dok one pokušavaju realizirati svoje zvjezdane snove.

Igra bi trebala izaći krajem ove godine na iOS i Android platformama, a procjenjuje se da će biti veliki hit s obzirom na to da djevojke zajedno imaju preko 70 milijuna sljedbenika na društvenim mrežama. 

Kim Kardashian, koja je nedavno proslavila 60 milijuna sljedbenika na Twitteru svojom je igricom u godinu dana zaradila procjenjuje se, 50 milijuna dolara.


Idi na 24sata

Komentari 10

  • PepaSB_1 24.03.2015.

    igrica:kim vs karleuša na raznim razinama

  • Galeb i ja 21.03.2015.

    Zacepite usi ovdje je propuh.

  • Troll Master 20.03.2015.

    iluminati....

Komentiraj...
Vidi sve komentare