To je to što me zanima!

Kineski ZTE predstavio novu Eru sa 4 jezgre i Androidom 4

ZTE Era dolazi s 4,3 inčnim ekranom i 8 GB interne memorije, koja se može proširiti memorijskim karticama. Kamera od 8 megapiksela snima video i u 1080p
Vidi originalni članak

Kineski ZTE u Barceloni je predstavio četverojezgrenu Eru, mobitel koji pogoni Nvidijin Tegra 3 procesor na 1,3 GHz s 1 GB RAM-a. 

ZTE Era dolazi s 4,3 inčnim ekranom (960x540 piksela) i 8 GB interne memorije, koja se može proširiti memorijskim karticama. Kamera od 8 megapiksela snima video i u 1080p rezoluciji, dok je na prednjoj strani VGA kamera, piše PC World.

Mobitel dolazi na Androidu ICS, a navodno bi u drugoj polovici godine trebao stići u Europu. Uz Eru, predstavili su i dva četverojezgrena tableta na Androidu 4.0 (10 i 7 inča) te najavili još tri modela, ali i nekoliko Android i Windows Phone mobitela.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • goran 987 02.03.2012.

    jako mi mije drago što se uključuju ljudi koji mogu kvalitetno obrazložiti situaciju.Hvala

  • forrest gump_1 29.02.2012.

    Koliko para toliko muzike , a tako je i s kineskim mobitelima . Loše je to što se ne mogu uvesti u hrvatsku bez CE deklaracije koju imaju samo t-com i još par uvoznika . Zanimljivo da se većina mobitela može uvesti u europu , a u hrvatsku ne . Hrvatska traži europsku normu pa onda ispada da se u europu uvezi roba koja ne zadovoljava standarde ??? HACOM štiti velike igrače .

  • ennio morricone 28.02.2012.

    e ako ce i cijena biti prihvatljiva nemam nista protiv Kineskih stvari jer i oni imaju vise klasa izrade samo obicno kod nas stize low quality products!

Komentiraj...
Vidi sve komentare