To je to što me zanima!

Kome se žuri, može u petak dočekati novi iPhone 5 u Vipu

Iz Vipneta kažu kako će se novi iPhone na ponoćnoj prodaji moći kupiti u Rijeci, Splitu, Osijeku i Zagrebu. Appleov telefon u prodaju kreće od 2. studenog
Vidi originalni članak

Tko želi među prvima u Hrvatskoj dobiti Appleov iPhone 5, moći će u noći na petak od ponoći kupiti svoj uređaj u jednom od četiri Vipnetova centra u Hrvatskoj. Kako kažu iz Vipneta, ponoćna prodaja trajat će ponoći do 1 sat ujutro u Zagrebu, Osijeku, Splitu i Rijeci, a Vipnet kupce privlači i popustom od 500 kuna i poklonima. 

Iz Hrvatskog Telekoma pak kažu kako neće imati ponoćnu prodaju, ali da će prvi kupci u T-Centrima u Zagrebu (Cvjetni, Vukovarska), Osijeku, Rijeci, Varaždinu, Zadru, Slavonskom Brodu, Splitu i Dubrovniku dobiti posebne poklone. Telefon će se moći kupiti i na ostalim prodajnim mjestima.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Galeb i ja 03.11.2012.

    Svaki dan isto sranje,iPhon simo,IPhon tamo.Vece sranje nego Nokia, Samsungi sl.To su price samo radi zarade novaca i nista drugo.

  • MiroKralj 02.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dkoor 31.10.2012.

    Mislim da u dogledno vrijeme neću ići u kupovinu nikakvog telefona, imam iPhone 4S koji mi stvarno dobro odrađuje posao za moje potrebe. Cura ima Samsunga i9070 koji je isto fini telefončić, a love za geđet na geđet baš i nemam :-) .

Komentiraj...
Vidi sve komentare