To je to što me zanima!

Koncept iPhonea 7 u viziji hrvatskih dizajnera postao hit

Marić i Rastovac predviđaju da će u iPhone 7 biti novi Appleov A10 chip koji će omogućiti još brži uređaj, a veliki iskorak biti će uključivanje Apple Deska u opremu
Vidi originalni članak

Iako još uvijek nema potvrda iz Apple o iPhoneu 7, novom iz serije najpoznatijeg smartphonea na svijetu, internet je pun glasina o sljedećem modelu.

Vrlo zapaženo predviđanje nove iPhone 'sedmice' djelo je hrvatskih dizajnera Ive Marića i Tomislava Rastovca . Oni su kreirali hit YouTube video u trajanju od jedne minute u kojem ističu vrline novog iPhonea. Njihov koncept jako je zainteresirao široke mase pa je video u manje od tjedan dana pregledan preko 500.000 puta .

Marić i Rastovac predviđaju da će u iPhone 7 biti novi Appleov A10 chip koji će omogućiti još brži i učinkovitiji uređaj, a veliki iskorak biti će uključivanje Apple Deska u opremu. Apple Desk je dodatni uređaj koji omogućuju povezivanje svih Appleovih gadgeta, kao i sinkroniziranje svih podataka kroz više Appleovih platformi, a kao šlag na torti Desk bi služio i kao bežični punjač . Dakako, to je tako u viziji Marića i Rastovca. Apple nije potvrdio takve detalje, no fanovi iPhonea bi definitivno pozdravili inovativna rješenja punjenja baterije, koja je često na meti kritičara ovog slavnog mobitela.

U svom videu hrvatski dizajneri predviđaju da će iPhone 7 imati i 16 megapikselnu iSight kameru , kao i iskorak u izgledu ekrana kojem predviđaju četverostruki HD display, a sam ekran bi bio izrađen od safirnog stakla . Uvođenje safirnog stakla u izradu iPhonea je već neko vrijeme u glasinama, a Marić i Rastovac očito vjeruju da bi se baš u 'sedmici' to moglo i dogoditi.

U svakom slučaju za dva mjeseca ćemo doznati koliko je njihovo predviđanje bilo precizno jer bi krajem rujna Apple trebao konačno dati službene informacije o iPhoneu 7.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 28.07.2015.

    Ne bude hit već shit.

  • Tmpln 28.07.2015.

    daj boze da ne bude ovako odvratan

  • iPhone_1 27.07.2015.

    koja glupost...ovo je kombinacija iPhone 4*s kucista i novog i6ce prednjeg dijela...cisto sumnjam u ovaj koncept, dock kao punjac cak i mogu zamislit nekako al moyda ja i sumnjam u to da ce apple napravit jer baterije su odlicne s toga nema potrebe ya tim rijesnjem punjenja uredjaj, pa nismo plasticari Samsung da idemo tim putem. Sve u svemu, ovaj gore diyaj je prosjecan, s obzirom koliko sam ih do sad vidjeo, al opet, nek se iznenadimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare