To je to što me zanima!

Konceptna KIA s pogonom na sve kotače i čak 250 "konja"

Uz kočnice za koje se pobrinuo Brembo, ručni mjenjač sa šest stupnjeva te velike 19-colne kotače, Track’ster će nesumnjivo biti u stanju opravdati ambiciozni nastup
Vidi originalni članak

Troja vrata, pogon na sva četiri kotača i čak 250 KS pod haubom, glavni su aduti zanimljive Kijine stilske vježbe, sugestivno nazvane Track’ster. Konceptni automobil temeljen na Soulu stvoren je u Kijinom kalifornijskom dizajnerskom studiju, a javnosti je predstavljen na salonu automobila u Chicagu. I odmah je, dakako, pokupio brojne pozitivne kritike. Međuosovinski razmak povećan je za 20 mm u odnosu na onaj kod Soula, a trag kotača straga je proširen na gotovo 192 cm. Uz pojačan kočioni sustav za koji se pobrinuo Brembo, ručni mjenjač sa šest stupnjeva prijenosa te velike 19-colne kotače, Track’ster će nesumnjivo biti u stanju i u praksi opravdati svoj ambiciozni nastup.

Unutrašnjost automobila atraktivnija je verzija one u Soulu, s mnogo više boja i kvalitetnijih materijala. Primjetniju razliku nalazimo straga, gdje se više ne nalazi klupa sa sjedalima, nego je ona mjesto ustupila posebnom prostoru s alatom i rezervnom gumom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Lezbejka 27.02.2012.

    ajme, želim!

  • user_117821 24.02.2012.

    otkad su doveli onog dizajnera iz audija, auti su im se ljepši.

  • Julian Assange 23.02.2012.

    Kak se meni čini najveći adut Kije je ipak bila cijena. Svatko zna složit bijesan auto za 50.000 eura, umijeće je složit solidan za 10.000 eura!

Komentiraj...
Vidi sve komentare