To je to što me zanima!

Korisnici iPhonea, ova poruka može vam "srušiti" telefon

Kombinacija slova vrlo je specifična i teško se može dogoditi da ju netko slučajno utipka i pošalje. Ako dobijete takvu poruku, znači da vas je netko "uzeo na zub"
Vidi originalni članak

U Appleovom operativnom sustavu iOS pojavio se ozbiljan bug koji omogućava "rušenje" iPhonea slanjem samo jedne SMS poruke. Korištenje posebne sheme slova koja se šalju preko iMessagea može dovesti do stalnog "rušenja" i restartanja nekih modela iPhonea. 

Kombinacija slova vrlo je specifična i teško se može dogoditi da ju netko slučajno utipka. Ako dobijete takvu poruku, znači da vas je netko "uzeo na zub" i da vam namjerno želi izazvati probleme na iPhoneu.

Kako bi se zaštitili od ovakvih poruka, dok Apple ne nađe rješenje, dobro je isključiti obavijesti za sve poruke

Idi na 24sata

Komentari 86

  • KaiserMrva 30.05.2015.

    užas! evo, dajem svoj iPhone 6 Plus (128GB) nekome za bilo kakav mobitel, strah me!:( lol

  • JosipBilic 28.05.2015.

    aj molin te ko jos danas koristi bluetooth imaju razne applikacije priko kojih mozes slati to je isto kao da ja tebi kazen da tvoj mob nema infracrveno ?? zastarilo kao sta je i bluetooth

  • Ivan Prepelec 28.05.2015.

    ma mislim smiješno. Imam kolegu sa iphoneom. i to nije mobitel. to je iphone. kako je samo iritantan s time. tipa. danas sam slikao s iphoneom ovo sa iiphoneom ovo. sva prica snjim se vrti oko prokletog iphonea. svi imamo mobitele samo on iphone. Svaki dos i mobitel je stvar ukusa. al ipak ovo je previse. sad kad mu krenem slati porukice vjerovatno ce si kupiti mobitel. a iphone baciti :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare