To je to što me zanima!

Kraljica tviterašica: U svom prvom tvitu otvorila je izložbu

Kroz kraljičin život dramatično se mijenjala i tehnologija pa je ona Britancima govorila preko radija, televizije. 1976. je poslala prvi e-mail, a ima i YouTube kanal
Vidi originalni članak

Čast mi je otvoriti izložbu Informacijsko doba u Muzeju znanosti i nadam se da će ljudi uživati u njoj, napisala je britanska kraljica Elizabeta II. u svom prvom tvitu. 

Objavila ga je u petak na službenom Twitter profilu  @BritishMonarchy, a odmah je potom dobio i službenu potvrdu uz hashtag  #TheQueenTweets što bi moglo značiti da ćemo i ubuduće moći vidjeti kraljičine poruke na Twitteru, čime bi se priključila nizu svjetskih čelnika koji već jesu na Twitteru.

Izložba koju je otvorila u petak dosad je jedna od najambicioznijih za muzej u Londonu, a planirali su je tri godine. Interaktivna izložba posjetitelje će voditi kroz komunikacijske izume od telegrafa do najnovijih pametnih telefona. Tako će ovdje biti izložen telegrafski kabel koji je povezao Europu i Sjevernu Ameriku, ali i NeXT računalo na kojem je Tim Berners-Lee postavio prvu web stranicu. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Linz 25.10.2014.

    Imamo i mi Kralja tviteraša !!!

  • 24.10.2014.

    Skajpamo ja i frend i tip trola da je tvitao a zapravo je na fejsu lajkao

  • sk8 021 24.10.2014.

    Ježuš Marije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare