To je to što me zanima!

Legendarni Duke Nukem 20. rođendan slavi novom igrom?

Službena stranica koja slavi 20. rođendan Duke Nukem franšize nedavno je postala aktivna, a osim obljetnice legendarnog heroja, zanimljivo je i da stoji natpis 'Coming soon'
Vidi originalni članak

Ovaj simpatični prostak uskoro slavi 20 godina, a tim povodom očekuje nas prigodan poklon.

Službena stranica koja slavi 20. rođendan Duke Nukem franšize nedavno je postala aktivna. Osim obljetnice za ovog legendarnog gaming heroja, ono što je posebno zanimljivo je da se na stranici nalazi i odbrojavanje uz natpis "Coming Soon“ (stiže uskoro)!

Sat će isteći u noći između petka i subote, kada očekujemo i da ćemo službeno saznati što to vezano za Duke Nukem serijal "stiže uskoro". Glasine koje trenutno kruže internetom ukazuju na remaster legendarne igre Duke Nukem 3D.

Ova igra je promijenila FPS žanr i približila ga onome kakvog ga danas znamo i volimo. Hail to the king, baby!

Idi na 24sata

Komentari 52

  • NoBrainNoPain 04.09.2016.

    Zbog ovog clanka skinem jucer duke nukem 3d i stari moj grafika je zastarjela al gameplay je do jaja, oldskul pucacina , brza i zabavna bez filozofiranja, i dukeove fore koje baca haha vratio sam se u djetinjstvo. I TESKA na vecim levelima tezine cak i frustrira :')

  • chadjohn 30.08.2016.

    Pogledajte duke nukem 3d speedrun ma youtubeu

  • blue_devil06 30.08.2016.

    ''What are you waiting for, Christmas?''.....igrao je na Windows 95....uf... to su bili dani.....kakva je to igra bila!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare