To je to što me zanima!

LG će na IFA sajmu predstaviti svoj novi, okrugli pametni sat

Novi LG G Watch R će biti nešto klasičnijeg, okruglog oblika. Tehnički detalji uređaja još nisu poznati. LG je objavio teaser kojim najavljuje svoj novi uređaj
Vidi originalni članak

Tvrka LG će na IFA sajma u Berlinu predstaviti svoj novi pametni sat, nešto klasičnijeg oblika, LG G Watch R, javlja Engadget. Kompanija je objavila i kratki teaser a koji upravo naglašava zaobljene rubove, nalik Motoroli Moto 360.

Čini se kako u kompaniji ciljaju ispraviti valjda jednu od rijetkih zamjerki vezanih uz smarwatch Moto 360 - minijaturni 'prozorčić' za senzore koji je po mnogima kvario izgled okruglog ekrana neće biti prisutan na njihovom modelu. Upravo je taj dio i posebno naglašen u objavljenom videu. Na žalost , tehnički detalji uređaja za sada su nepoznati.

Iako je tržište pametnih satova za sada još novo, konkurencija je svakim danom sve veća. U blagdanskoj sezoni očekuje i HTC pametni sat te Appleov iWatch.

LG je ranije na Googleovoj I/O konferenciji predstavio svoju verziju G Watcha , paralelno sa Samsungovim Gearom Live i Motorolinom Moto 360.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bbbdado 26.08.2014.

    Nema druge , izmjerit mu kvocijent inteligencije pa da virimo kako stvari stoje

  • tutek 26.08.2014.

    Dobro izgleda, no ne treba mi...

  • user_374415 26.08.2014.

    Poštovano rukovodstvo i djelatnici tvrtke LG Electronics! Satovi, u raznim oblicima, postoje već pet tisuće godina, a prvi moderniji satovi pojavlju se u 13 stoljeću. Prvi mehanički satovi koji su se mogli prenosti počeli su se proizvoditi prije 200 godina, a prvi električni sat napravljen je '57. ... Tak da, dragi LG-ovci, tople vode imamo. Sa štovanjem....

Komentiraj...
Vidi sve komentare