To je to što me zanima!

LG, Sony i Vizio u Las Vegasu će predstaviti svoj Google TV

Predviđa se da će ove godine globalno TV tržište rasti samo dva posto, a Google se nada ugrabiti dio ukupnog kolača svojom novom generacijom Google televizora
Vidi originalni članak

LG Electronics, Sony i Vizio na sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu predstavit će vlastite Google televizore, piše The Verge. Navode kako bi vlastiti Google TV tijekom godine trebao predstaviti i Samsung.

Google se nada kako će preslikati uspjeh svojeg Androida na TV tržištu, no to je zbog manjka online sadržaja i podrške proizvođača bilo ograničeno, piše Reuters

Google TV korisnicima omogućava pristup video sadržajima na internetu kao i surfanje, te raznim aplikacijama poput igara. Tih aplikacija, posebno za Google TV ima više od 150. Google je sklopio partnerstvo i sa tvrtkama MediaTek i Marvell oko izrade nove generacije čipova baziranih na ARM arhitekturi.

Nakon što u 2011. globalno TV tržište nije zabilježilo rast, predviđa se da će ove godine tržište rasti samo dva posto. 

LG navodi u svojoj najavi kako će glavna odlika televizora biti jednostavnost korištenja, zahvaljujući sučelju baziranom na Androidu i daljinskom upravljaču s QWERTY tipkovnicom. Naravno, televizor podržava i Cinema 3D tehnologiju. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mapa45 07.01.2012.

    To mi definitivno ne treba

  • drug Tito_1 07.01.2012.

    super....

Komentiraj...
Vidi sve komentare