To je to što me zanima!

List i srce više nisu dosta: Sad na kavi možete imati svoje lice

Korisnici mogu birati dizajn preko aplikacije Ripple, a na kavu je moguće staviti gotovo sve što poželite, od motivacijskih poruka do slika sebe ili dragih ljudi
Vidi originalni članak

Umjetnost u šalici kave tj. na njenoj pjeni trend je već nekoliko godina. Vještina je to koju su dosad poznavali samo najiskusniji barmeni, ali sada svatko od nas može postati takav "umjetnik".

Zahvaljujući uređaju pod nazivom Ripple Maker, koji kombinira 3D s klasičnim printanjem, na mliječnoj pjeni kave sada svatko može "nacrtati" ono što želi, piše Daily Mail .

Korisnici mogu birati dizajn preko aplikacije Ripple , a na kavu je moguće staviti gotovo sve što poželite, od motivacijskih poruka pa sve do slika sebe ili vama dragih ljudi.

coffeeripples.com

Sve slike učitavaju se u Ripple bazu, a tamo se mogu smanjivati, povećavati, filtrirati...

Tvrtka Steam CC koja je proizvela ovaj sustav tvrdi da slika na vašoj šalici kave nastaje u svega 10 sekundi. Za printanje se ne koriste umjetne boje pa je vaša "umjetnička kava" potpuno sigurna za konzumiranje.

Uređaj trenutačno stoji 999 dolara, a prva kompanija koja će ga koristiti u komercijalne svrhe bit će Lufthansa. Kave s porukama ili slikama nudit će putnicima biznis klase.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • dukii5 11.07.2015.

    sliku svoju pijem…

  • dukii5 11.07.2015.

    sutra naručujem takvu…

  • It's kišing 30.06.2015.

    možda se može stavit slika joze kako spaja krevete

Komentiraj...
Vidi sve komentare