To je to što me zanima!

Ljubav je u zraku: Tko to crta srca avionom iznad Malte?

Kad su vidjeli da avion leti u obliku srca, mnogi su komentirali kako Air Malta ima kreativne trenažne letove, no ovako su pilot i stjuardesa odlučili slaviti vjenčanje
Vidi originalni članak

Znatiželjnici koji prate zrakoplovne linije na stranici FlightRadar24 u utorak su u čudu gledali zrakoplov koji je poletio s Malte i krenuo oko otoka letjeti u putanji koja je iscrtala golemo srce. Avion je potom krenuo u još jedan krug iznad Sredozemlja, a brojni su ljudi odmah na društvenim mrežama u šali komentirali kako Malta Airlines uvodi nove kreativne trenažne letove, dok su drugi komentirali kako je ovo njihov znak ljubavi.

No, na dolascima u zračnoj luci su ubrzo postavili status leta 'Upravo vjenčani' i djelomično otkrili tajnu. 

Naime pilot Charles Borg Giuliano i stjuardesa Julia Lynne Saliba vjenčali su se u utorak ujutro u zračnoj luci, a iz Air Malte su kasnije potvrdili da su na ovaj način odlučili proslaviti vjenčanje. 

Na svadbenom letu su im se pridružili obitelj, prijatelji i kolege. Letjeli su blizu Sicilije pa su mogli vidjeti i vulkan Etnu. 

Inače, pilot je stjuardesu zaprosio prošle godine na Valentinovo, a vjenčali su se točno 14 mjeseci kasnije. Sljedeći vikend će se vjenčati i u crkvi.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • tomo909090 17.04.2015.

    Jako lijepo i originalno,iako nepotrebno.Nije baš da avioni idu na zrak.Više bi mu se divio da je kupio tucet ruža i odveo ju na večeru a ostatak dao u dobrotvorne svrhe.Ljubav je lako izraziti na milijun načina.Ali ako je njima dobro,drago mi je zbog njih

  • 16.04.2015.

    Bem ti sve,kak se ja toga nisam sjetio..

  • lilyan 16.04.2015.

    baš lipo i posebno, nek im je sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare