To je to što me zanima!

'Ljudi žele odličan automobil': Teslu naručilo 400.000 kupaca

Diarmuid O’Connell iz Tesle rekao je kako će pravi uspjeh biti isporučiti električni Model 3 u količinama koje oni vjeruju da su moguće i nužne, a za to će morati značajno povećati proizvodnju
Vidi originalni članak

Golemi interes za Teslin Model 3 ne pokazuje znakove zaustavljanja, a ovaj električni automobil dosad je naručilo blizu 400.000 kupaca. To je u Amsterdamu otkrio potpredsjednik za razvoj poslovanja Diarmuid O’Connell. 

Govoreći na AVERE E-mobility konferenciji rekao je kako interes za Teslinim automobilom pokazuje industriji da postoji ogromna potražnja za odličnim električnim automobilima, a da im to daje i sigurnost koju trebaju kako bi napravili potrebne investicije da izrade ovaj automobil, prenosi electrek

No, dodao je i kako će pravi uspjeh biti isporučiti automobil u količinama koje oni vjeruju da su moguće i nužne. Nedavno je i sam šef kompanije Elon Musk rekao da će morati povećati proizvodnju, ali da su puno naučili na proizvodnji Modela S i X. 

Iako je interes za Teslinim automobilom ogroman, on bi u proizvodnju trebao tek krajem sljedeće godine. General Motors zasigurno pažljivo analizira ove brojke, ali njihov Chevrolet Bolt na tržištu bi trebao biti krajem ove godine po približno istoj cijeni kao i Model 3 (37.000 dolara)

Idi na 24sata

Komentari 96

  • DTgod 17.06.2016.

    super auto

  • jasmin4 24.04.2016.

    super

  • 19.04.2016.

    smrt naftnoj industriji i naftnim lobijima!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare