To je to što me zanima!

Zagreb dobio prvi Lego dućan, na otvorenju stotine mališana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dosad je Lego izradio više od 700 milijardi slavnih danskih kockica, a više stotina ljudi došlo je u subotu na otvorenje prvog specijaliziranog Lego dućana u Zagrebu
Vidi originalni članak

Lego je dosad proizveo više od 700 milijardi kockica, a njih 40 milijardi bilo bi dovoljno da se napravi linija duga od Zemlje do Mjeseca. Odsad će i brojni Hrvati puno lakše uživati u popularnim danskim kockicama, a nekoliko tisuća njih, procijenili su u Legu, bilo je u subotu na otvorenju prvog službenog dućana u zagrebačkom Arena Centru. Fanova šarenih kockica bilo je i iz okolnih zemalja, jer dosad najbliži dućani bili su u Beču i Budimpešti. Na više od 150 kvadrata nalaze se najpopularnije Lego linije igračaka, a posebno se izdvaja zid s kojeg se kockice mogu birati po želji i kupovati 'na kile'.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • duje912 15.09.2014.

    LOL - otvorili u ZG?? pa što nisu u Osijeku ili gospiću - nego u ZG - država u državi...al nema veze - doće kraj i lopovu Bandiću pa se ZG neće više lickat sa fontanama i podvožnjacima i sl....imasće i mali gradovi više love od države!!!!

  • duje912 15.09.2014.

    drago mi je da je kriza prošla i da se opet mogu peglat kartice - ALI zašto na viejstima SVAKI dan sluštam iste stvari- nezaposlenost, kriza, pad standarda, pad BDPa...KO laže??????

  • Faxton 14.09.2014.

    Zanimacija br.1 u mom djetinjstvu ! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare