To je to što me zanima!

Lumia 820 stigla u Hrvatsku, prvi je Windows 8 telefon s 4G

Dok se čeka dolazak Lumije 920, Hrvatski Telekom objavio je kako je kod nas od sada dostupna Lumia 820 s WP 8 operativnim sustavom i 4,3 inčnim ekranom
Vidi originalni članak

Kao što su najavili iz Nokije, Lumia 820 stigla je u prodaju i u Hrvatsku. Ovo je prvi Windows 8 telefon kod nas koji podržava 4G mreže, a dolazi u ponudu Hrvatskog Telekoma na čijim stranicama možete vidjeti i više o paketima u kojima se telefon može kupiti. Iz HT-a navode kako je 4G opcija do kraja veljače dostupna bez plaćanja naknade. 

Lumia 820 manji je od dvojca predstavljenog prošle jeseni, a dolazi s 1,5 GHz dvojezgrenim procesorom te 1 GB radne memorije. Uz ekran dijagonale 4,3 inča tu je i 8-megapikselna kamera. Internih 8 GB memorije može se proširiti microSD karticama. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • CptNemo 24.01.2013.

    'Rvacki lopovcom dobavio nešto Lumia ispod žita, i preprodaje ih uz maržu od 500%. To ti je trebao bit naslov. A da valjaju - ne baš. LTE nemožeš koristit osim ako nećeš da te iskradu još malko više, povrh svega ostaloga. Ili si lud ili imaš novaca na bacanje, a u toj klasi onda nemaš šta mislit - Samsung III, i basta. ili Motorola čak , ako ne paziš previše na telefon (otporna na sve) , i nevoliš u ruci držat ciglu ( Samsung) za koju trebaš plahtu ili jastučnicu barem , a ne protector. Osim toga, Motorola je sada u vlasništvu Google-a, pa si misli za koga će se prvo pojaviti najnoviji software i sve ostale kerefeke. A Nokia je u usporedbi sa Google-om - patuljak.

  • global 23.01.2013.

    cijena?

  • shit_happens 22.01.2013.

    HD rezolucija na televizijama je tako nazvana učast našem istoimenom ministru koji je prosvjetlio rvate širokopojasnim internetom

Komentiraj...
Vidi sve komentare