To je to što me zanima!

Lunapark za odrasle: Isprobali smo najbrži Audi u povijesti

Audi godišnje organizira više od 1000 događanja na trkaćim stazama, cestama Europe i snježnim bespućma. Sudjelovati može svatko tko plati...
Vidi originalni članak

Zagrijavanje u Audiju RS6 Performance, i RS7 Performance sa 605 KS, pa nakon toga prava stvar - četdeset krugova Audijem R8 V10 Plus po austrijskom Red Bull Ringu, atraktivnoj i brzoj stazi na kojoj svake godine voze i F1 bolidi.

To je kratki opis onoga što nam je prošlog vikenda omogućio Audi koji je probrane hrvatske auto novinare odveo na Audi Sportscar Experience program. Riječ je o čitavom danu na trkaćoj stazi koju postepeno upoznajete s instruktorom koji vozi ispred vas. Kako dan prolazi vozite sve brže i brže da bi na kraju jurili na samom limitu rasnog sportskog automobila koji može potegnuti i 330 km/h.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zabava na koju može svatko

Naravno, za tolike brzine su ravnine Red Bull Ringa prekratke, no kočenje iz 230 km/h samo 200 metara prije oštrog zavoja koji uz to još ima krivi nagib prava je adrenalinska bomba. Audi svake godine organizira više od 1000 adrenalinskih događaja, a sudjelovati može svatko tko se na vrijeme prijavi i plati.

Konkretno, ovakva zabava s uključenim noćenjem stoji oko 10.000 kuna što i nije prevelika cijena o obzirom na to da vozite tri automobila od kojih svaki stoji mnogo više od milijun kuna, potrošite oko 1000 kuna goriva, o gumama da i ne govorimo. A šećer na kraju dana je i mogućnost “taksi” vožnje u trkaćim R8 LMS i TT Cup automobilima. Iskustvo koje se ne zaboravlja. 
 
610KS ima najsnažniji cestovni Audi, juri 330 km/h 
 
70 milijuna kuna vrijedni su auti koji su bili na trkaćoj stazi
 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Galeb i ja 28.09.2016.

    AUDI se u Evropi nalazi u grupi Lamborginija Porschea i Ferarija,brz ,kvalitetani bez konkurencije.

  • ragbijaš 27.09.2016.

    Nešto prekrasno.Audi radi lijepe,brze i kvalitetne aute.

  • antonio44 26.09.2016.

    Audi je bio prije dobar auto tog ga nije VW kupio ovi novi su svi krš nista nevaljaju zato se treba kupit BMW ILI MERCEDESA je da ima ljudi kojima je audi ljepsi ali svatite da je to krš od auta totalno smece i tocka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare