To je to što me zanima!

Majke piju posteljicu kako bi izliječile svoju depresiju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Lilly Manson proizvodi pilule od posteljice. Kaže kako pilule liječe postporođajnu depresiju kod novih majki. Za proizvodnju lijeka ima i certifikat
Vidi originalni članak

Novi hit među majkama u Kansasu je pilula od posteljice. Žene je tamo piju kako bi izliječile postporođajnu depresiju. I dok je posteljica tek običan 'medicinski višak i otpadak', Lilly Manson od nje proizvodi lijek. Za to ima i certifikat od tvrtke Placenta Benefits. Lilly kaže kako posteljice pomažu kontrolirati česte promjene u ponašanju. Lilly u posteljici vidi blagotvorni učinak, no neki liječnici su skeptični. Medicinska sestra Crystal Murphy tvrdi kako nema znanstvenog dokaza da posteljica utječe na ponašanje. Tvrdi da postoji poseban lijek koji novim majkama pomaže prevladati postporođajnu depresiju.
- To je dio vašeg tijela, a kako u vagini ima mnogo bakterija vi ih tim pilulama unosite u svoje tijelo. Zašto bi netko htio piti i uzimati takvo nešto prljavo - rekla sestra Murphy.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • chuperak 10.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • collino 10.05.2010.

    Aha, sestra Murphy ima pravi razlog ? Sigurno je pingvin iz lokalne crkve, a svima vma koje se grozite vlastitog tijela, samo mogu reći - žalim vas i razumijem vaše muževe koji vas varaju!

  • user_29428 10.05.2010.

    Većina životinja jede posteljicu i na takav način potiču lučenje mlijeka i tko je još čuo da je neka od njih imala posporođajnu depresiju? Zašto ponekad bježati od nečega što je prirodno ma koliko to bilo sada svima gadljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare