To je to što me zanima!

Male sestre od kuhanja preko YouTubea zarađuju bogatstvo

Charlie je YouTube zvijezda od malih nogu. YouTube objave u kojima redovito prikazuje kako peći kolače donose joj zaradu od oko 800.000 kuna mjesečno
Vidi originalni članak

Na listi najpopularnijih YouTube kanala, koju je nedavno objavio AdAge , u kategoriji vezanoj za hranu našao se CharlisCraftyKitchen , kanal osmogodišnje Charlie koja od šeste godine na ovoj popularnoj mreži dijeli savjete za pečenje kolača i torti.

Australka Charlie i njena petogodišnja sestra, Ashlee, će vas u kratkim videima naučiti kako ispeći tortu, napraviti kolačiće ili sladoled, a njihovo umijeće mjesečno ima oko 29 milijuna pregleda . Outriger Media procjenjuje da to curama donosi pozamašnu mjesečnu svotu od skoro 800.000 kuna.

Što god mi mislili o dječjim zvijezdama, klinci na Instagramu i YouTubeu su sve popularniji i uspijevaju zaintrigirati veće mase.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • PatrikBrlek 02.05.2015.

    kad bi barem mi u Hrvatskoj dobivali novac za videe, ali YouTube ne dopupta unovčanje u Hrvatskoj... -_-

  • tomo909090 20.04.2015.

    Kako god bilo, od you tube-a se može živjeti. Niti si orao niti kopao

  • Majstorica 19.04.2015.

    Ovo je slatko koliko i predstave sa životinjama u cirkusu. Uvijek sa grčem u želucu pomislim koliko je puta jadni lav dobio bičem po ušima dok nije naučio skočiti kroz obruč. Tako je i sa ovim djevojčicama. Treba imati srca djecu od 5-6 godina maltretirati učiti kuhanje umjesto da se igraju sa vršnjacima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare