To je to što me zanima!

Mercedes redizajnirao omiljenu igračku bogatih, impresivni CLS

Automobil donosi agresivniji sportski dizajn, pogotovo na prednjem dijelu. Ponuda modela proširena je najnovijom generacijom dizelskih motora s blagim hibridnim sustavom.
Vidi originalni članak

Jedan od najprestižnijih modela Mercedesa je obnovljen. Uz oštriji dizajn i više individualizacije automobil u prodaju stiže već ovog mjeseca, dok se prve isporuke očekuju u srpnju. 

Na prednjem dijelu auto donosi novi izgled zahvaljujući promijenjenoj maski i braniku. Straga su promjene vrlo diskretne. Unutrašnjost je nadograđena s dodatnim kožnim i ukrasnim elementima, kao i novom generacijom upravljača.

 

Ponuda modela proširena je najnovijom generacijom dizelskih motora s integriranim starterom-generatorom. Dizelski motori razvijaju od 194 do 330 KS, a benzinski 299 i 367 KS. Vrh ponude predstavlja također benzinski Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ s 435 KS koji do 100 km/h stiže za 4,5 sekundi. 

Mogućnosti individualizacije su ogromne. čak 250 stručnjaka u Mercedes-Benz Designo odjelu u gradu Sindelfingen mogu po želji transformirati model CLS u posve osobno vozilo. Odabir je također proširen, a novinu predstavljaju specijalne boje Jupiter crvena, kašmir bijela magno i smaragd zelena. Ponudit će se i Mercedes-AMG model ograničene serije od samo 300 primjeraka. 

Od predstavljanje prve generacije ovog auta 2004. godine prodano je čak 450.000 primjeraka CLS-a, a kupci ga najrađe kupuju zbog dizajna. Cijene obnovljenog CLS-a još se ne znaju. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • andi4 11.04.2021.

    U biti...to je auto za mlade, zbog otezanog ulaska i izlaska iz njega, prenizak...

  • Slajzerizer 10.04.2021.

    Prekrasan primjerak, jednostavno su najbolji na svijetu.

  • nap 09.04.2021.

    odlican

Komentiraj...
Vidi sve komentare